Kızılhüyük İlkokulu
Kızılhüyük Köyü Altınyayla/ SİVAS
0(346)6935381

VİZYON

Öğrencilerimizi ve köy halkımızı geleceğe hazırlamak, çözülecek sorun olmaktansa sorunu çözecek bireyler olmayı zihniyetleri haline getirmelerine yardımcı olmak, gelişen teknolojiyi takip edip bilgi ve becerilerimizi başta öğrencilerimiz olmak üzere köy halkımızın hizmetine sunmak, aktif, üretken, değerlerini koruyup üzerine yeni değerler ekleyen nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Biz sahip olduğumuz bilgi ve beceriyi öğrencilerimizle ve köylü vatandaşlarımızla paylaşmak, kendi potansiyellerini kullanabilmeleri için gerekli olan bilgi ve desteği öğrencilerimize sunmak ve dürüst, vatansever, bağımsız ve üretken bireyler olma yolunda onlara rehberlik etmek için varız.

BAŞARILAR

* 2008-2009 Eğitim öğretim yılında Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulları 4. sınıflar Arası Bilgi Kültür Yarışmasında 2.okul olduk. Okulumuz şu anda da beyaz bayrak sahibidir. * 2011-2012 Okullar Arası Halat Çekme Yarışmasında madalya aldık. * 2018-2019 Okulumuz Beyaz Bayrak almştır.
Öğretim Şekli :Normal ÖĞRETİM

Normal ÖĞRETİM